De Moeder Teresakerk bevindt zich in het stadsdeel Hengelo-Zuid  en is gehuisvest in de voormalige Bethelkerk aan het Berfloplein.
Het Berfloplein ligt aan de Berfloweg. De Berfloweg loopt van de zuidkant van het station tot aan de Breemarsweg.
Met de trein:
De kerk ligt op ca 15 minuten lopen van het centraal station. U kiest dan de uitgang zuid, u steekt links bij de voetgangersoversteek over en houdt links aan. De Berfloweg is meteen aan uw linkerhand vanaf de Laan van Zuid..

Met de bus vanaf het station:

Het busstation ligt aan de Noordkant van het station. Buslijn 10 kent een halte aan het Berfloplein.

Per auto:
U neemt vanuit het Westen de A35 richting Enschede (of vanuit Enschede bij voorkeur de A35). Daar kiest u de afrit Hengelo-Zuid. U kiest onderaan de afrit de richting Hengelo. Iets verderop bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten (na de brug) rechtsaf ( Breemarsweg). Ca 300m na de volgende verkeerslichten ligt de Berfloweg aan uw linkerkant. Het kerkgebouw treft u na ca 100m aan uw rechterhand. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid rond de kerk.
Vanuit Oldenzaal: Via de A1 naar de A35 (afslag Delden/ Haaksbergen). Daarna: zie vanuit het Westen.

Berfloplein 18 Hengelo