Op deze pagina proberen we u op de hoogte te houden van de acties die we ondernemen om onze geloofsgemeenschap bijeen te houden na de verwoestende brand van 8 juli 2019.

De informatie wordt in korte items gegeven en regelmatig ververst.

Infobulletin 2:  ( 11 juli)

In aansluiting op de eerste mededelingen na de brand kunnen we melden:

• Het doopregister Moeder Teresakerk is gered, maar wel erg nat
  • Het overlijdensregister Moeder Teresakerk is gered, plaatselijk nat, maar goed leesbaar
    • Beide boeken zijn ingevroren en worden behandeld
    • Er is dus geen verlies aan gegevens te verwachten
  • Aan de Meijersweg no 7, het oude pand van Geesje van der Maat, is een ontmoetingsruimte ingericht. Deze maand elke werkdag geopend van 9.30- 11.30 uur. De ontmoetingsruimte wordt bemenst door de vertrouwde parochiewachten en gastheren/vrouwen. U bent welkom voor een gesprek, vragen, zomaar een kop koffie etc.

Het secretariaat start later op in de Esreinschool.

• Vanuit de Esreinschool worden we geweldig gesteund. We zullen daar een (tijdelijk) secretariaat en ontmoetingsplek inrichten. Dan zal het secretariaat ook weer telefonisch bereikbaar zijn.
  • In de Esreinschool mogen we bijeenkomen voor de dinsdag ontmoetings-viering, de zondagse soep én de weekend vieringen..
    • Dinsdag 23 juli, 9.30 uur ontmoetings-viering in het hoofdgebouw van de school: kerkstraat 116
    • Zaterdag 27 juli, 19 uur, weekendviering in het hoofdgebouw van de school: kerkstraat 116
    • Zondag 28 juli, Zondagse soep in het hoofdgebouw van de school