De weekendvieringen in onze kerk zijn afwisselend op zaterdagavond 19.00 uur en zondagmorgen om 11.00 uur. Onder de knop vieringen in de hoofdmenu vindt u het actuele overzicht.

LET OP:

IN VERBAND MET DE MAATREGELEN OM HET CORONAVIRUS IN TE DAMMEN:

Voorlopig zijn er alleen gebedsvieringen mogelijk, eens per 14 dagen.

vieringoverzicht:

Zondag 23 mei 11.00 uur, Woord- & Communieviering

zondag 13 juni 11.00 uur, Woord- & Communieviering

zaterdag 26 juni 19.00 uur, gebedsviering

Voor die vieringen dient u zich aan te melden, de vrijdag voor de vieringen, op telnr 2913009

Er geldt het coronaprotocol

Alle vieringen in de Bethelkerk door de week, komen te vervallen.

Alternatief:

Omdat in Delden de nodige communicatiemiddelen beschikbaar zijn zullen vandaar uit de komende weken de vieringen te beluisteren zijn van

dinsdag tot en met vrijdag ’s avonds om 18.30 uur, via www.kerkomroep.nl à keuze kerk  (Blasius Delden)in vullen en live aanklikken.

Elke zondag via You Tube de Eucharistieviering te zien en te horen zijn.

zondagvieringen in Delden

Op You Tube zullen dan ook de teksten van de liederen te zien zijn, het banknummer NL 42 RABO 0110 9270 44  in beeld komen om de collecte op over te maken en het Gebed van de Geestelijke Communie in beeld komen.

Tevens zullen dan ook elke zondag de opgegeven misintenties worden voorgelezen.