De weekendvieringen in onze kerk zijn afwisselend op zaterdagavond 19.00 uur en zondagmorgen om 11.00 uur. Onder de knop vieringen in de hoofdmenu vindt u het actuele overzicht.

Eerstvolgende ‘weekendvieringen:

zondag 13 oktober, 11.00 uur, gebedsviering in de Esreinschool

zaterdag 19 oktober, 19.00 uur, gebedsviering in de Esreinschool

Na de viering is er gelegenheid elkaar verder te ontmoeten, in de hal, onder het genot van koffie of thee.

Elke dinsdagmorgen is er om 9.30 uur een viering in de kapel. Elke tweede dinsdag van de maand is dat een eucharistieviering, de overige dinsdagen zijn dat Woord- & Communievieringen.

M.i.v. dinsdag 20 augustus komen we bijeen in een lokaal van de Esreinschool, kerkstraat 116 te Hengelo. Ingang rechts van de school tegenover het secretariaat

De intenties voor de vieringen én de overige vieringen in de parochie De Goede Herder staan op de betreffende deel-pagina’s.