De weekendvieringen in onze kerk zijn afwisselend op zaterdagavond 19.00 uur en zondagmorgen om 11.00 uur. Onder de knop vieringen in de hoofdmenu vindt u het actuele overzicht.

Eerstvolgende ‘weekendvieringen:

zondag 21 juli, 11.00 uur, Eucharistieviering; viering met Oekraïnse gastkinderen wordt verplaatst naar de S. Lambertus ivm de brand.

zaterdag 13 juli, 19.00 uur, Woord- & Communieviering; viering vervalt ivm de brand

Na de viering is er gelegenheid elkaar verder te ontmoeten, in de hal, onder het genot van koffie of thee.

Elke dinsdagmorgen is er om 9.30 uur een viering in de kapel. Elke tweede dinsdag van de maand is dat een eucharistieviering, de overige dinsdagen zijn dat Woord- & Communievieringen.

M.i.v. dinsdag 23 juli komen we bijeen in de Esreinschool, kerkstraat 116 te Hengelo

De intenties voor de vieringen én de overige vieringen in de parochie De Goede Herder staan op de betreffende deel-pagina’s.