De weekendvieringen in onze kerk zijn afwisselend op zaterdagavond 19.00 uur en zondagmorgen om 11.00 uur. Onder de knop vieringen in de hoofdmenu vindt u het actuele overzicht.

LET OP:

IN VERBAND MET DE MAATREGELEN OM HET CORONAVIRUS IN TE DAMMEN:

Voorlopig zijn er alleen gebedsvieringen mogelijk, eens per 14 dagen.

vieringoverzicht:

zaterdag 23 oktober, 19.00 uur, Woord- & Communieviering

zondag 31 oktober, 11.00 uur, Woord- & Co0mmunieviering ; voorstellen van de vormelingen

Dinsdag 2 november, 16-20 uur; herhalende meditatieve bijeenkomst rond de gedachtenis van de overledenen.

zaterdag 6 november, 19.00 uur, Woord- & Communieviering

zaterdag 20 november, 19.00 uur, gebedsviering

Voor die vieringen hoeft u zich niet meer vooraf aan te melden

Er geldt het coronaprotocol

Alternatief:

Omdat in Delden de nodige communicatiemiddelen beschikbaar zijn zullen vandaar uit de komende weken de vieringen te beluisteren zijn van

dinsdag tot en met vrijdag ’s avonds om 18.30 uur, via www.kerkomroep.nl à keuze kerk  (Blasius Delden)in vullen en live aanklikken.

Elke zondag via You Tube de Eucharistieviering te zien en te horen zijn.

zondagvieringen in Delden

Op You Tube zullen dan ook de teksten van de liederen te zien zijn, het banknummer NL 42 RABO 0110 9270 44  in beeld komen om de collecte op over te maken en het Gebed van de Geestelijke Communie in beeld komen.

Tevens zullen dan ook elke zondag de opgegeven misintenties worden voorgelezen.