Corona en (weekend) vieringen

Elk weekend is er een viering. Het aantal plaatsen is beperkt tot 60. aanmelden is niet nodig.

Elke dinsdagmorgen is de kerk open tussen 9 en 11 uur. Elke donderdagmorgen is het secretariaat bereikbaar tussen 9.30 en 11.30 uur.

—————————————————————————–

Vieringen:

Elke dinsdagmorgen is er een viering in de kerk. Meestal zijn dat gebedsvieringen. Deze vieringen zijn om 9.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Elke 2de dinsdag van de maand is er een Eucharistieviering.

Verbouwing

De verbouwing van de kerk is fase 2 ingegaan: de kerkzaal en omgeving.  De vieringen worden gehouden in de kleinere ontmoetingszaal aan de kant van de Berfloweg. De toegang is voorlopig nog aan de achterzijde bij de fietsenstalling.

——————————————————————-

————————————–

Twee geloofsgemeenschappen verder onder één naam:

De geloofsgemeenschappen van de Moeder Teresakerk en de Raphaël-Exoduskerk gaan samen verder onder een nieuwe naam. De nieuwe naam hoort straks bij de verbouwde kerk aan het Berfloplein in Hengelo.

Op de gevel komt te staan:

H. Franciscus van Assisi

In het dagelijks gebruik zal over de Franciscuskerk worden gesproken.

In de komende maanden worden de mail en webadressen aangepast. Tot dan blijft deze website bereikbaar onder moederteresakerk.nl

Corona/ Covid19:

In de kerk geldt een coronaprotocol:

• handen schonen bij binnenkomst
  • de zitplaatsen staan op afstand van elkaar.
  • houd afstand tot elkaar

Het nieuwe normaal: