Vieringen:

Omdat in Delden de nodige communicatiemiddelen beschikbaar zijn zullen vandaar uit de komende weken de vieringen te beluisteren zijn van

dinsdag tot en met vrijdag ’s avonds om 18.30 uur, via www.kerkomroep.nl à keuze kerk  (Blasius Delden)in vullen en live aanklikken.

elke zondag om 9.30 uur via You Tube de Eucharistieviering te zien en te horen zijn:  (klik op:)

zondagvieringen in Delden

Voor de pastorale nieuwsbrief kunt op op onderstaande link klikken:

pastoralenieuwsbrief eerste uitgave

Pastorale Pinksterbrief

IN VERBAND MET DE MAATREGELEN OM HET CORONAVIRUS IN TE DAMMEN:

Alle vieringen en bijeenkomsten in de Bethelkerk, zowel in het weekend als door de week, komen te vervallen.

Deze maatregel geldt tenminste tot 1 juli.

Samenloop no 4 is per 8 mei uitgekomen:

u vindt de samenloop door op onderstaande link te klikken:

samenloop

Intenties in coronatijd:

voor het opgeven van intenties:

Als er mensen zijn die een misintentie willen opgeven, kunnen deze dat mailen naar  contact@pastoraalteam.nl

of telefonisch: 074 -3492212

Zij dienen dan bij de misintentie de datum door te geven waarop zij de misintentie graag zouden willen horen.

Wel kunnen er uiterlijk tot/met woensdag misintenties worden aangeleverd omdat  vrijdags  het secretariaat niet bemenst is.

————————————–

elke zondag via You Tube de Eucharistieviering te zien en te horen zijn:

zondagvieringen in Delden

Op You Tube zullen dan ook de teksten van de liederen te zien zijn, het banknummer NL 42 RABO 0110 9270 44  in beeld komen om de collecte op over te maken en het Gebed van de Geestelijke Communie in beeld komen.

Tevens zullen dan ook elke zondag de opgegeven misintenties worden voorgelezen.

Op weg langs 13 Mariakapellen in de drie parochies in de Meimaand

We laten de maand April achter ons om in de maand Mei te bezien wat komen gaat. Zeker weten we dat we in de Mariamaand aankomen, Mei – Mariamaand.

Het pastoresteam van de parochies de Heilige Geest, De Goede Herder en HH. Jacobus en Johannes  nodigt u tijdens u dagelijks bewegingsmoment uit om op zoek te gaan naar de 13 Mariakapellen in onze drie parochies. Neem een creatieve selfie in de kapel en zend deze naar pastor Ria Doornbusch. pastordoornbusch@gmail.com voor maandag 1 juni

Ook wanneer u in de risicogroep behoord bent u van harte uitgenodigd om hierbij mee te doen, door een selfie te maken met uw Mariabeeld in uw woonomgeving.

En, er zijn drie prijzen. Eén voor de mooiste selfie bij een Mariakapel, de 13 Kapellen compleet met selfie en voor hen die verblijven in de risicogroep een selfie met u eigen Mariabeeld.

Veel verstilling toegewenst bij Maria met een lach en soms met een traan.

Namens het Pastorale team

Pastor Ria Doornbusch