samen oplopen
We proberen elkaar te blijven ontmoeten als geloofsgemeenschap Moeder Teresa. Voel je welkom om deel te nemen aan de activiteiten.

contact: samenoplopenmtkerk@gmail.com

“Samen Oplopen” is een project dat gericht is op ontmoeting van kerk-betrokken mensen van alle geloofsgemeenschappen in en buiten Hengelo.

Informatie over de bijeenkomsten vindt  u ook in de Samenloop.

De volgende activiteit, Bibliodrama,  is woensdag 13 maart a.s. Pastoraal werker Annet Zoet zal dit begeleiden. Bibliodrama is een actieve vorm van Bijbellezen, waarbij de deelnemers  de personen in een Bijbelgedeelte uitbeelden. Het is verfrissend om op een geheel andere wijze te kijken naar Bijbelteksten, personen en verhalen. De Bijbel gaat voor je leven op een manier die je nooit meer vergeet!

Er kunnen maximaal 12 personen meedoen.

Datum Hoe laat/kosten Activiteit Waar Opgeven
Woensdag 17 april 19.00 uur/ geen kosten Kruisweg der verstilling Moeder Teresakerk niet nodig

Voor in de paastijd een meditatief moment rondom het verhaal van de kruisweg.

Beelden die treffend zijn doordat het verhaal zich steeds opnieuw in levens  en samenlevingen in de huidige wereld afspeelt.  Deze kruisweg loopt niet vast in de donkere nacht van Goede Vrijdag, maar mondt uit in het licht van de paasmorgen.

Marijke Besteman toont ons een videopresentatie van de Kruisweg van de verstilling uit Brugge, gecombineerd met muziek en gedichten.

Wij hopen jullie allemaal te ont-moeten!

Opgave via samenoplopenmtkerk@gmail.com  of het aanmeldingsformulier op het secretariaat in de Moeder Teresakerk.

Opgeven via: samenoplopenmtkerk@gmail.com

eerder in seizoen 18/19

•  lezing                               vrouwelijke heiligen
  • film                                   de familie Bellier
  • creatieve workshop       de ronddraaiende regenboog

Verslag “De ronddraaiende regenboog

Donderdag 17 januari jl. verzorgde Willemina Bakkenes een creatieve workshop,  “De ronddraaiende regenboog,” in de Moeder Teresakerk. Na enige uitleg over de regenboog en het effect van de kleuren ervan op de mens, gingen de deelnemers aan de slag. Met passer en kleurpotloden kwamen de mooiste creaties op papier. De resultaten kunt u bekijken op de facebookpagina van de Moeder Teresakerk.

Het programma-overzicht en de rapportage over de vorige seizoenen:

(klik op onderstaande link)

archief samen oplopen

/vc_column_text]

SAM_3359

Samen oplopen is een project gericht op de ontmoeting van kerk-betrokken mensen. In de vorm van een gezamenlijke activiteit, waarvoor breed wordt uitgenodigd, komen we met elkaar in gesprek over onze betrokkenheid bij de kerk en onze geloofsgemeenschap.