De Moeder Teresakerk bevindt zich in het stadsdeel Hengelo-Zuid aan de Meijersweg 10.
De Meijersweg is een zijstraat van de Industriestraat.
Met de trein:
De kerk ligt op ca 10minuten lopen van het centraal station. U kiest dan de uitgang zuid, u steekt rechts bij de voetgangersoversteek over en loopt dan rechtdoor. U houdt het ROC aan uw rechterhand. U loopt nu in de industriestraat. De Meijersweg is na ca 300m aan uw rechterhand.
Per auto:
U neemt vanuit het Westen de A35 richting Enschede (of vanuit Enschede bij voorkeur de A35). Daar kiest u de afrit Hengelo-Zuid. U kiest onderaan de afrit de richting Hengelo. Iets verderop bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten (na de brug) rechtsaf ( Breemarsweg). Na ca 200m bij de verkeersgeleider linksaf. U bevindt zich nu op de industriestraat. Na ca 500m ligt de Meijersweg aan uw linkerhand (tegenover ‘de boortoren’). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid rond de kerk.
Vanuit Oldenzaal: Via de A1 naar de A35 (afslag Delden/ Haaksbergen). Daarna: zie vanuit het Westen.

Meijersweg 10 Hengelo