Op woensdag 20 december 2017 om 17.00u waren er liefst 370 kinderen van de Esreinschool in de kerk voor een korte kerstviering. Het thema was ‘ licht in de nacht’.

Een bijzondere goed verzorgde sfeervolle viering met kerstliederen en het kerstverhaal waarin de kinderen als 3 koningen een rol speelden.

Na afloop gingen alle groepen naar de Esreinschool om het kerstfeest in de eigen klassen verder te vieren.

—————————————————————————————–

In de Moeder Teresakerk was de kerstmiddag van de KBO Hengelo op vrijdagmiddag 22 december 2017.

De Voices uit Groenlo brachten kerstliederen ten gehore uit verschillende landen en lazen afwisselend met gezang een kerstverhaal ‘ Kerstfeest in Ruinen van Marga Kool’.

De aanwezigen gingen na deze goed verzorgde middag met een kerstgevoel naar huis.

De basisscholen openden het nieuwe schooljaar in september 2018 met een speciale viering voor alle kinderen.

De KBO opende het nieuwe seizoen met een eucharistieviering en koffiebijeenkomst.

10 december 2018 ontvangen we weer de bewoners van het Wilderinkshuis voor een aangepaste Kerstviering